Makaroniki
Ciasteczka migdałowe z delikatnym kremem
Chyba nie ma na świecie osoby, która nie pokochałaby makaroników od pierwszego spróbowania. To właśnie dlatego uznaliśmy, że w naszej restauracji po prostu nie może ich zabraknąć.
Do przyrządzenia tych wymagających ciasteczek migdałowych wykorzystujemy wyłącznie najwyższej jakości składniki, bo tylko one są gwarancją udanych wypieków. Każdego dnia z prawdziwym pietyzmem i niebywałym zaangażowaniem przygotowujemy kapryśne makaroniki metodą włoską lub francuską, żeby zachować wierność oryginałom.
Wybierać można spośród różnorodnych smaków, bowiem w naszej ofercie nie brakuje zarówno propozycji tradycyjnych, jak i niestandardowych. Gwarantujemy istne szaleństwo kolorów i wyjątkowych kompozycji: od klasycznych – waniliowych i czekoladowych, przez nieco bardziej wyszukane – pistacjowe, cytrynowe czy kawowe, aż po nieoczywiste połączenia – szampan z truskawką i karmel z nutą soli.